Ohjelma

DISCON PÄIVÄT

Discoa pidetään 9.8 , 16.8 , 23.8 , 6.9 , 13.9

Nuoret joukolla mukaan niin turvaatte discon jatkuvuuden!
Miksi disco on kiinni neljänä tanssi-iltana v 2014?

Tiedote: OHJELMISTON PERUUNTUMISET

Kesälauantain esiintyjistä suulliset sopimukset tehdään n. 1,5 vuotta aikaisemmin. Ykkösesiintyjistä on kova kilpailu sillä kaikki Suomen lavat haluavat niitä listoillensa. Koska esiintyjät pääosin asuvat Etelä-Suomessa, pohjoisen järjestäjät ovat aina huonommassa asemassa ja ennenkuin esiintyjät tänne lähtevät, he vaativat perjantaikeikan samalle reissulle ja näitä paikkojahan on täällä vähän. Onnistuimme kuitenkin saamaan sopimukset silloin hyvin. Kun tuli kirjallisten vahvistusten aika viime talven keväällä, alkoi tulla myyjiltä peruutuksia ilman mitään hintavaateita tai neuvotteluja. Niitä on tullut kuusi; Sillanpää, Souvarit, Yölintu, Neljänsuora, Mitra ja Eini. Viime kesän komeettaa Kilpeläistä ei saatu listoille ollenkaan ei myöskään J. Karjalaista, Juha Tapiota eikä Jukka Poikaa. Tämä tiesi että kesän ohjelma heikkenee ratkaisevasti viime kesästä (joka on kaikkienn aikojen paras).  Tästä kärsii taloudellisesti Nuijamiehet sekä tietenkin tanssiyleisö.  Tunnustusta täytyy antaa Matille ja Tepolle, sillä he pitävät lupauksensa joka kesä. Edellinen paha perumiskesä oli 2008, silloin tuli 7 peruutusta. Ensi kesän lista näyttää hyvältä, toivotaan vain että ykkösnimet pysyvät. Perumisten tilalle otetaan seuraaviksi nimekkäimmät vapaat tanssipuolen esiintyjät. Valinnat 30v kokemuksella omalta lavalta sekä pääosalta maamme suurimpia tanssilavoja.
Lisäkommentteja

 

EININ keikan peruuntuminen.

Sopimus Einin esiintymisestä Nuijamiesten lavalla 23.8.2014 on allekirjoitettu 5.2.2014.Alan yleisten sopimusehtojen mukaan keikan peruminen on mahdollista molemmilla sopijapuolilla viimeistään 30 pv ennen ennen sovittua esiintymistä. Eini perui esiintymisensä niin, että tieto siitä tuli meille 21.7. Eli kyseessä ei ole sopimusrikkomus vaan “luvallinen peruminen”.Näin viime tingassa tapahtuneet perumiset ovat kuitenkin aina ikäviä. Valitamme tapahtunutta. Perumisen syytä meille ei ole kerrottu. (Voimakkain arvailu on että esiintyjältä puuttui reissulta toinen keikka täältäpäin). Mikäli yleisö haluaa kysellä syitä ja antaa palautetta, tehkää se perumisen tehneelle toimistolle, os.  polarartistit@polarartistit.fi  

23.8. illan esiintyjänä on tangomarkkinoiden kakkonen, yleisöäänestyksen ykkönen Leif Lindeman. Tangomarkkinoiden jälkeen Leif on vetänyt kahdellakin lavalla kesän yleisöennätyksiä Keski-Suomessa.


Ilta on myös Radio Pookin 25-vuotisjuhlatanssi-ilta.