Arkisto

Kiitokset kesäkaudesta 2021

Nuijamiesten huvijaosto on pitänyt syyskokouksensa ja haluaa vielä kiittää menneestä tanssikesästä kaikkia asiakkaita, esiintyjiä, yhteistyötahoja ja talkooväkeä.

Mennyt kesä oli vielä koronaepidemiatilanteen vuoksi haastava, mutta katseet on nyt  suunnattu tulevaan kesään, jonka toivomme pystyvämme järjestämään suunnitellusti. Alustavissa suunnitelmissa on kesän 2022 aikana 17 tanssi-iltaa, alkaen toukokuun lopulta Leif Lindemanin tahdittamana ja päättyen Yölinnun tahtiin syyskuun alussa. 

Urheiluseura Ylikiimingin Nuijamiehet ry täyttää vuoden 2022 aikana 100 vuotta ja juhlavuosi tulee näkymään seuran toiminnassa koko juhlavuoden. Seuran 100 vuotinen taival tulee näkymään myös Nuijamiesten Lavan toiminnassa kesän aikana.

Lavan tilat hyötykäytössä korona-aikana

Nuijamiesten lava on hyötykäytössä, vaikka tanssitoiminta ei ole vielä tälle kesälle päässyt alkamaan. Viime viikolla Ylikiimingin koulun Vesalan yksikön oppilaita vietti yökoulua lavan alueella.

Kulunut "koronakesä" oli erikoinen myös Nuijamiesten lavan toiminnan osalta.

 

KIITOS tansseissa kävijöille, artisteille, orkestereille sekä talkooväelle siitä, että tansseja kuitenkin voitiin järjestää! Toivottavasti saamme viettää ensi kesää paremmissa olosuhteissa.

 

Alustavien suunnitelmien mukaan ensi keväänä Nuijamiesten lavan avajaiset tanssitaan la 15.5.2021, jolloin tahdit tanssijoille antaa Teijo Lindström & MiSiO sekä Susanna Heikki & Voimaorkesteri.

Tanssiyleisön pyynnöstä Lavantielle rakennettiin katuvalot. Kuvassa hankkeen pääsuunnittelija ja asennustöiden tekijä Arto Pirilä sytyttä Lavantien valot ensimmäisen kerran 3.8.2019 klo 22.00.

JUHANNUSTANSSIT 2019 pienestä sateesta huolimatta Janne Tulkki ja Jarkko Honkanen vetivät juhlijoita toiselle tuhannella. Perinteinen lavan juhannus on aina koettava...

Lavalla vietettiin venetsilaista iltaa 25.8. Tanssiparketilla oli
vauhdikas meno Tulipunaruusujen tahdissa. Orkesterin taukojen aikanalavan piha-alueella pyöri valoshow, joka sekin tapahtui musiikin tahdissa.

 

POOKITANSSIT 18.8.2018

Tuure Kilpeläinen veti tuvan täyteen vaikka kaupungissa ja Koitelissa vietettiin festareitakin. Tuuren esitys on edelleen yleisön selkäytimeen menevää iskelmäshowta, joka saa nuoret ja vanhatkin seisomaan paikoillaan koko esityksen ajan. Sari Koivikosta on hioutunut taitava tanssittavan musiikin esittäjä. Ääni ja eleet sopivat hyvin yhteen ja varsinkin äänentoistoon on paneuduttu niin että ääni tulee kuin levyltä. Päihittää monen nimekkään esiintyjänkin selvästi. Moni pilaa esiytyksen liian bassovoittoisella "mörinällä".

MATTI JA TEPPO VAUHDISSA

Keskellä kesää Ruohosen veljekset käyvät lavallamme tuomassa tuulahduksen 80-luvun huvielämästä suurine hitteineen. Ne purevat edelleen tanssiyleisöön, kuten nytkin 21.7.2018. Kansa miehittyi hyvissä ajoin lavan tarjontoihin. Karaokessa jono nousi aina lähes kahteen tuntiin, asuntoautoja oli runsaasti ja tanssilattia täyttyi alusta asti. Kun veljekset aloittivat, yleisö kansoitti sitten etuosan entiseen malliin.

JUHANNUSTANSSIT KERÄÄ VÄKEÄ

Nuijamiesten lavan juhannustanssit on vakiinnuttanut tanssiväen suosion. Lähes 1200 juhlijaa kansoitti väliyönä lavan huvialueen. Anne Mattila sai lavan edun täyteen faneista, Annen esitys vain paranee ajan myötä. Moni yleisöstä yllättyi Jarkko Honkasen mukaansatempaavasta rempseästä esiintymisestä. Jarkko osoitti jo viime Juhannuksena hallitsevansa tilanteet.

Yölintu vauhdissa 2.6. lavan illassa. Kuin ennen, tuhat rikki.

AVAJAISET HUIPPUTUNNELMISSA 19.5.2018

Lämmin toukokuun keskiosa sai huviväen liikkeelle runsain mitoin, lähes tuhatkunta juhlijaa kerääntyi. Asuntoautojakin tuli ennätysmäärä ja jo hyvissä ajoin. Souvareiden perässä osa kulkee ympäri maata ja varsinkin tätä Pohjois-Suomea.

SUOMI 100v JUHLATANSSIT 22.7.2017

Loistavat juhlat, lähes puolitoistatuhatta vierasta lavalla. Matti ja Teppo  vauhdissa kuin nuoruuden päivinä (kuva vas. ylhäällä). Radio Pookin suora hähetys Joonaksen vetämänä piha-alueella käytti mallikkaasti nykytekniikalla, niin ettei tahtonut malttaaa lopettaakaan (kuva alh. Pookin sivulta, Joonas oik., haastattelussa Topi ja dj Toni). Anne-Mari Kanniainen hoiti taukomusiikin haitarilla kuin tanssisoitto sata vuotta sitten. Patella piti kiirettä karaokejuonnossa, jonot oli parhaimmillaan kaksi ja puoli tuntia. Kuvat voi suurentaa klikkaamalla sitä.

JUHANNUSTANSSIT 2017

Jarkko Honkanen ja Hannu Hautaniemi tahdittivat kylmän kevään Juhannustansseja, tosin sää oli kohtuullinen verrattuna kevääseen. Tonnin kerhoon päästiin jälleen kuten 2000-luvulla aiemminkin. Hyvää tanssimusaa tuli kummankin orkesterin tamineista ja Jarkko vielä sai yleisön mukaan rempseällä otteellaan. Hannu puolestaan säväytti yleisön Pooki-listan kärkikappaleillaan tuhtiin tanssimenoon...

YÖLINTU ON VEDOSSA!

Yölinnun esiintyminen 20.8.2016 oli kuin ennen parhaina päivinä. Tutut hittibiisit soivat bändin tuhdilla tahdilla. Simo säesti vielä haitarillaan laulun rinnalla. Encoressa Jätkän humppaa pani Simo yleisön laulamaan ja salissa raikuin todella mahtavasti. Illan täydensi mainio Iskelmien ilta- orkesteri kahdella laulajallaan. 60-luvun parhaat kappaleet on otettu onnistuneesti ohjelmaan.

TULKIN JA JOREN TAHTIIN JUHANNUSTANSSEISSA

Juhannustanssit kauniin sään säestämänä keräsi jälleen ison juhlijajoukon perinteiseen tapaan. Janne Tulkin esitys kiinnosti yleisöä, tutut hitit saivat mielet herkistymään. Orkesteri Tulinen Sydän oli myös oivassa vedossa. Jore Siltalan yhden miehen orkesteri toimii hyvin, ääni tulee paremmin kuin monelta isolta orkesterilta.

 

ANNE MATTILA AVAJAISISSA

Anne  ja Kanarian Mikki lauloivat hyvin tanssiyleisön sydämiin tanssikauden avauksessa 14.5. Lavan suosio näkyi yleisömäärässä, paikalla oli kesää odotelleita huvinälkäisiä runsaasti. Anne oli iloinen kuin ennen, ja ilmaisi ilonsa siitä että sai esiintyä täällä muutaman vuoden tauon jälkeen. Ohjelmassa oli klassikoiden lisäksi uusiakin biisejä, joita Annella syntyy jatkuvasti.

SIKAJUHLISSA TUNNELMAA

Kesän 2015 päättäjäiset keräsivät tuhatpäisen yleisön vielä kerran nauttimaan kesän tanssilavatunnelmasta. Souvarit osoitti että sen esittämä tanssimusiikki on on edelleen tanssiväen ykköskategoriassa ja asuntoautoilla tultiin kaukaakin suosikkia katsomaan. Lassella ja bändillä virtaa riittää vaikka keikkatahti on kova. Discossakin nähtiin pitkästä aikaa mukavaa menoa.

 

YÖLINTU LAVALLA 22.8.2015

Yölintu lensi hyväkuntoisena vuoden tauon jälkeen Nuijamiesten lavalle. Bändihän on yksi niistä joka on saanut massat liikkeelle vuosien varrella. Taito oli säilynyt, niinpä tutut rytmikkäät kappaleet sai yleisön laulamaan mukana moneen otteeseen. Joutipa Simo istahtamaankin ja kuuntelemaan kun yleisö hoilasi.
 

JARI SILLANPÄÄN 20 VUOTTA HUIPULLA-JUHLAT

Kuvat Pirjo ja Suvi-Tuulia Holappa

 

MITRAN ILTA 27.6.2015

Mitra esitti vauhdikasta menoa Idols-voittajan tyyliin. Hannu Hautaniemen yhtye puolestaan tanssitti yleisöä rytmikkäillä kappaleillaan. Karaokessa (alakuva) Paten ja Heikin vetämänä kuultiin lauluharrastuksen voimaa

 

JUHANNUSTANSSIT 2015

Perinteiset Juhannustanssit keräsi jälleen suuren juhlijajoukon kauniissa kesäsäässä. Esiintyjinä ylh. vasemmalla Suvi Hiltunen ja Teemu Lehtola & orkesteri sekä oikealla Jukka Lampela Lapponia orkan kanssa. Karaoke kiinnosti.

AVAJAISET 16.5.2015

Esiintyjinä ensi kertaa Hurma-orkesteri sekä Kanarian Mikki. Uusittu disco otettiin käyttöön
 

Vierailu Jormuan lavalla 29.8.2014. Toista tuhatta juhlijaa näki ihanteensa Reijo Taipaleen ja Souvarit lavan juhlatansseissa. Väliajalla julkistettiin taulu Arvo Toivaisen 40-vuotisen Jormuan tanssienjärjestämisen kunniaksi. Arvo hoitaa vieläkin mm. lavan ohjelmat. Toinen palkittu oli "elävän legendan" arvon saanut Reijo Taipale jolle luovutettiin taulu 37-kertaisen esiintymisen kunniaksi Jormualla. Kuvassa oik. alhaalla Arvo Toivainen, Lasse Hoikka ja Reijo Taipale

VIDEO ILMASTA KUVATTUNA TANSSIEN AIKANA 28.6.2014

Video tanssien aikana 2014

 

Leif Lindeman Pooki-tansseissa 23.8.2014. Sympaattinen Leif hurmasi salintäyteisen yleisön Pookin 25v-juhlatansseissa. Rosette-yhtyeen hyvän soundin avulla salin äänimaailma oli tanssipaikkojen  ykkösluokkaa. Juhlijoita saapui kaukaakin katsomaan tuota tangomarkkinoiden yleisön suosikkia. Tango oli illan valttia, ilmestyihän vasta Leifiltä tangolevy. Asuntoautoja oli ennätysmäärä, ne täyttivät parkkialueen reunat. Pookin kolme toimittajaa juonsi 3 tunnin haastattelulähetyksen ennen tanssien alkua.

Frederik  esiintyi lavalla 30v tauon jälkeen 16.8.2014. Laulaja on kehittynyt vain vuosien aikana, siksi varmoin ottein hän hoiteli yleisönsä hittiensä voimalla. Yleisö tykkäsi, tsingiskaanit tuli ilmoille Reetun repeän tyylin  johdattelemana.

MATTI ja TEPPO 45-vuotta estradeilla. Veljesten vierailu lavallamme 19.7.2014 onnistui täydellisesti. Pitkästi yli tuhat juhlijaa sai mitä halusi; tutut hitit, nopeat tahdit saivat rytmiin mukaan, esitystä ei voinut muuta kuin katsoa ja elää poikien mukana. Vaikka takana on jo vuosien historia, tuntuu että esitykset vain paranevat eikä iän merkkejä suinkaan näy.

Tapani Kansa esiintyi 24.8.2013. Edellisen kerran hän kävi 1970-luvulla
Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani otti yleisön pauloihinsa 10.8.2013. Lopussa Tuure näytti akrobaattitaitojaan laulamalla kaiteen päällä kuin lentoon lähdössä...
Matilla ja Tepolla oli menevä meininki päällä 27.7.2013, yleisö ihan hullaantui menosta
Jari Sillanpää sai runsaan tanssiyleisön pauloihinsa 6.7.2013
Juhannusyönä juhlaväki täytti piha-alueenkin

KEVÄTTANSSEISSA VAUHTIA

Kevättulvan jälkeen lava saatiin nopeasti kuntoon ja avajaisia tanssittiin hyvissä olosuhteissa. Talven odotuksen siivittäminä väkeä oli liikkeellä runsaasti. Samoin kahtena seuraavana lauantaina, Neljänsuoran ja Mikko Tapion illassa lähes yhdeksänsataa. Ilmat ovat nyt kesäiset ja lavameininki ihan  parhaimmillaan. Kuvassa keskellä Neljänsuoran Antti Ketonen, vas. Armi Tenkula ja oik. alhaalla Mikko Tapio

JÄÄPATO LÄHTI LAVALTA

Kiiminkijoen jääpato Nuijamiesten lavan kohdalta laukesi tiistaina 23.4 aamuyönä. Samalla lavan alueella oleva tulvavesi poistui alueelta. Joki on kokonaan auki eli uuden padon syntyminen tälle kohdalle ei ole todennäköistä. Vesi nousi lavan kohdalla korkeammalle, kun kertaakaan aikaisemmin lavan historiassa eli vuodesta 1959.Siivous ja korjaustyöt aloitetaan huomenna keskiviikkona. Töitä tehdään sillä mielellä, että avajaiset tanssitaan aikaisemman suunnitelman mukaan lauantaina 11.5. Osa tulvan jäljistä on silloin kuitenkin vielä nähtävissä. Seuraa näitä kotisivuja, kutsumme jonain päivänä talkooväkeä siivoustöihin.Toivotaan, että me jokivarren asukkaat selviämme tästäkin keväästä mahdollisimman pienin vaurioin. Lasse Haapamäki.

DUO-KARAOKEKISA 2.9.2012 SIKAJUHLASSA

Loppukilpailun osanottajat. Takana juontaja Vellu
Voittajat Terhi ja Päivi Klemettinen. Voitto tuli kappaleella Sun särkyä anna mä en
Vasemmalla kisan kakkospalkinnon ottaneet Marianne Hiltunen ja Hanna Väänänen sekä kolmannen Keijo Väyrynen ja Janita Sevander. Yllä tuomaristo Matti Hiltunen, Siru Kallio ja Kalle Erkoma (pj) korva tarkkana. Alla karaokesalin yleistilannetta.
25.8.2012 pitkästä aikaa oli esiintyjänä huippuyhtye Finlanders joka yhdessä Raimo Laamasen & Pohjoisen Tähden kanssa teki nautittavan tanssi-illan runsaalle yleisöjoukolle. Vas Finlandersin pojat ylh. Lammela, keskellä Laamanen ja Pohjoisen Tähden pojat oikealla

JARKKO HONKANEN ja RAIMO LAAMANEN 11.8.2012

Tanssilavojen uudet tulokkaat Jarkko Honkanen ja Raimo Laamanen kehittivät todella hyvän tanssi-illan hyvillä tanssibiiseillään. Jarkko on aikaisemminkin lavallamme esiintynyt, mutta Puolangan laulaja Raimo oli ensi kertaa. Hänen pehmeä matala ääni sai kuulijakunnan varauksettoman suosion, niinpä palautetta sateili runsaasti. Karaokepuolella duo-kilpailu jatkui karsinnoilla 1.9 loppukilpailuun saakka.

Raimo Laamanen & Pohjoisen Tähti
Vellun vetämässä karaokekisassa mikin takana Helka ja Sami Laamanen sekä alakuvassa Eija ja Paavo Päiveröinen

TAIPALE TOI KESÄN

Reijo Taipaleen esiintyminen Nuijamiesten lavalla 30v tauon jälkeen 16.6.2012 sai lähes tuhatpäisen faniyleisön liikkeelle. Tämähän on juhlavuosi, sillä 50v sitten Reiska lauloi Satumaan levylle, niin siitä alkoi loppumaton keikkasuosio. Kun speakeri kysyi yleisöltä onko illan vieras se todellinen tangokuningas, niin salista tuli seinät raikuen oonn... Sitten mestari tervehti yleisön ja Carmen sylvalla aloitettiin päättyen Satumaahan.  Taifun Jani Heleniuksella vahvistettuna antoi hyvät rytmit tanssilattialle ja myös Juha Mäkisen laulu meni nappiin.

Fanit piirittivät Reijoa. Haitaristi (Jani Helenius) ja basisti nauttivat

12.5.2012 SOUVARIT VETI AVAJAISISSA

Viileä kevätilmakaan ei haitannut avajaisten menoa, toista tuhatta juhlijaa oli paikalla todistamassa kesän alkaneeksi ja jälleen kerran Souvarit sai yleisön tyytyväiseksi mainioilla tanssihiteillään.

KARAOKEKISAN FINAALI ANITTA MATTILAN JA ÄSSIEN ILLASSA 23.7.2011

Anitta Mattila & Feniks

 

Yläkuva: Tuomariston Matti Hiltusen, Terttu Heikkisen ja Kalle Erkoman välissä voittajapari Helena Korva ja Vesa Laakko. Takana kisajuontaja Vellu. Toinen ylh.: Seuran puolesta voittopalkinnon Helena Korvalle ojentaa pj Keijo Parkkinen. Alempana sarjojensa voittajat Helena Korva ja Vesa Laakko. Alakuvassa finaalin osanottajat: Helena Korva Kempele (naiset 1.), Marja Pitkänen, Päivi Lohela ( 2.), Tuija Annala, Helena Rekilä (3.), Annika Kontu, Vesa Laakko Oulu (miehet 1.), Pekka Parpala, Timo Erkkilä (3.), Tauno Parkkinen, Osmo Marttila, Matti Klemettinen (2.), Jyrki Huttula

JUHANNUSTANSSIT 2011

Toistatuhatpäinen yleisö täytti lavan ja parveili pihan täydeltä. Janne Tulkki otti fanit haltioihinsa. Tanssiviihde-lehden päätoimittaja Jaana Vuorenpää vieraili lavalla (oikpuol.kuvassa oikealla).

TARJA YLITALO 18.6.2011

 

Tarja ja Intro

SOUVARI-ILTA 28.5.2011

Ylikiiminkiläinen kynäruiskumaalari Jukka Sarajärvi maalasi taulun karaoken seinälle talkootyönä
Kake sai taas yleisön hurmioon... alhaalla karaokea vetää Syssi
Studio Elmersonin Elmo Harju ojentaa lahjakortin karaokekisan parhaalle Airi Leskelälle. Lahjakortilla Airi pääsee kokeilemaan lauluääntään korkealuokkaiseen studioon ja eihän sitä tiedä mihin tie sitten vie...Takana Erkoma ja karaokejuontaja Vellu
Miesten sarjan osanottajia: Ylh. Arto Takavirta (kisan 2.), Esko Korhonen (3.), Keijo Pieniniemi, Lauri Mikkonen
Huveissa  nähtiin vieraita Saksasta, ylhäällä lavatansseista iloitsevat Hannalore ja pojat. Tuomaristo Kalle Erkoma, Elmo Harju ja Matti Hiltunen kuuntelevat korvat höröllä (oik.).

YÖLINTU JA SARIAN 3.7.2010

Yölinnun revittelyä
Discossa kuumaa..huumaa... Maran karaokeillassa vedättävät Anne ja Jouni...

JUHANNUSTANSSIT 2010 KARI PIIRONEN JA TERHI LEHTONIEMI

Juhannuksena tarkenee... alla Terhi
Disco suorastaan kuhisee menosta... Karaokessa Vellun johdolla irrottelevat Oiva ja Anne

ANNELI MATTILA 5.6.2010

AVAJAISET 22.5.2010

Avajaismenoa vauhdittivat viime vuoden tangokunkku Amadeus Lundgerg (ylhäällä) ja yllätysesiintyjä tangokisaäänestyksessä menestynyt Piritta Saviniemi (keskellä) sekä Fantasia-yhtye. Alakuvassa Amadeus ja Piritta .
Avajaiskuvat: Pirjo Holappa

MATTI JA TEPPO, JUHLATANSSIT 22.8.2009

Matin täytettyä kaksi viikkoa sitten 60v, jälkijuhlat pidettiin Nuijamiesten lavalla toista tuhannen juhlijan voimin. Järjestäjät kukittivat molemmat 40-kiertuejuhlavuoden, Matin juhlan sekä Tepon viime vuoden 60v kunniaksi. Vauhtia showssa oli kuin Matin imitoimalla maailman mestarilla Usain Boltilla. Ja yleisö oli haltioissaan, ilta oli mahtava. Horizone on ykkösluokan tanssiorkesteri, jolla myös äänen säädöt ovat kohdallaan.

"Lähelläsi sun, o-o-oo, on hyvä olla mun..." Show on mahtavaa, se vie mukanaan
Asuntoautoja oli ennätysmäärä kolmisenkymmentä

KARAOKEKISA 1.8.2009 KONTTISEN ILLASSA

Karaokekisan loppukilpailun osanottajat: Naiset vasemmalta Petra Särkelä (3.sija), Marjut Pekkarinen, Laura Leskinen, Päivi Klemettinen (1.), Tiia Vähäkuopus, Eija Mykkänen, Maarit Kangasluoma (2.). Miehet vas. Lauri Mikkonen, Matti Pekkarinen (3.), Keijo Väyrynen (1.), Tauno Parkkinen, Osmo Marttila, Mauri Väyrynen (2.), Arto Hiltunen
Karaokekeskus Oy:n lahjoittamien palkintojen saajat: Vas. naiset Päivi Klemettinen (1), Petra Särkelä (3), Maarit Kangasluoma (3). Oikeassa kuvassa vas. lukien tuomarit Veli Koistinen, Kalle Erkoma ja Terttu Heikkinen. Palkitut miehet: Matti Pekkarinen (3), Mauri Väyrynen (2), Keijo Väyrynen (1).
Naisten kolme parasta: Ylh. vas. voittaja Päivi Klemettinen, oik. kolmonen Petra Särkelä, alh. kakkonen Maarit Kangasluoma. Oik. tunnematilanne. Päivin voitto heltisi kappaleella Syksy.
Miesten sarjan voittaja ylh. vas. Keijo Väyrynen, oik kakkonen Mauri Väyrynen, alh. vas. kolmonen Matti Pekkarinen, oik Mikael Konttinen & Nelinpeli lavalla. Keijon voittokappale oli Sateen tango.

NOSTALGIAILTA, 50v JUHLATANSSIT 11.7.2009

Illan juontaja ja laulaja joen alajuoksulta jo nuoruudessaan asiakkaana käynyt Mikko Alatalo haastattelee vanhinta paria, jo 1959 tavanneita Urho ja Maija Pasoa (ylh. vas). Suvi Teräsniska orkestereineen vauhdissa (alh. vas.). Jussi Vimpari duotoi Mikon kanssa Kiiminkijokea? No ei tällä kertaa, vaan piti kiitospuheen palkittujen puolesta ( ylh. oik.). Mikon haastattelussa Tervastiimaviikon puuhanainen Eeva-Maria Parkkinen ja Markku, jotka olivat mukana myös Vesais- näytelmässä

 

50v historian aikana Nuijamiesten lavalla tavanneet ilmoittautuneet ja paikalla olleet parit. Alakuvassa lisää
Lisää pareja palkittavana

ANNE MATTILA 27.6.2009

JUHANNUSTANSSIT 2009

Vellun juontama karaokekisa on saanut innostuneen vastaanoton, laulajia riittää... Tässä Lauri ja Vellu kappalevalinnassa, ylh. Matti ja alh. Heli

JUHANNUSTANSSIT 2009

Kake Randelin sai taas yleisön hurmioon...

AVAJAISTANSSIT 23.5.2009

T.T. Purontaka loi juhlavuoden avajaistunnelmaa rytmikkäillä tanssittavilla kappaleillaan

CHARLES PLOGMAN 23.8.2008

Reino Hiltunen jututtaa keihäsmestareita
Charles Plogmanin ja Tommysin ensiesiintyminen oli täydellinen menestys. Kansa miehitti salin etuosan ja takaosassa mentiin rytmikkääseen tahtiin...

ARJA KORISEVA 9.8.2008

Järjestyksenvalvojien päällikkö Eero Rytilahti tutussa työssään. Elokuun hämy antaa tunnelmaa... karaokessa vedettiin satumaita...
Arja Koriseva iloisella esityksellään sai runsaan tanssiväen pyörähtelemään loppuun saakka...

MATTI NYKÄNEN JA VIRPI PIIPPO 28.6.2008 

 

Vellu myhäili tyytyväisenä; harvoin on seitsemän yhtäaikaa karaokea laulamassa 9.8. kuvat: Pirjo Holappa
Kahdeksansataa ihailijaa seisoi ja taputti kun Matti Nykänen ja Samurai-orkesteri kajautti ensimmäisen biisin "jestas sentään" ilmoille. Matin esitys oli niin vauhdikas, ettei samaan pysty monikaan maailmanluokan rokkari. Väliin vain kattotuolit hillitsivät menoa.Tällaista menoa ei vielä lavallamme ole nähty.
Vellun karaoke oli täystyöllistetty. Virpi Piippo poltti " Eiliset sillat", Virpiltä loistava esitys. Polttariporukkaa pääsi Matin kanssa lavalle. Kansanedustaja Lyly Rajala eduskunta-avustajansa kanssa hurmaantui myös Matin esitykseen.

JUHANNUSTANSSIT 2008 KAKE RANDELIN

Ravintolatytöt joutuivat koville, niinpä pääemäntäkin sai keskeyttää tanssin ja myydä makkaroita.Hyppää Nykäsen Matti, hyppää... Karaokessa väliin tanssittiin.

 

JANNE TULKKI JA TULINEN SYDÄN 31.5.2008

Esiintyjien yhteispeliä ilo katsella ja kuunnella

Vellun juontamassa karaokessa mikin varteen tarttuivat mm Anna ja Henna, Mirva sekä Keke

ANNE MATTILA & MISTRAL 21.7.2007

Lähes puoli salillista ihaili Annea malttamatta tanssia
Karaokepuoli sopii hyvin polttareihin...

JUHANNUSTANSSIT 2007
ESTRADILLA KAKE RANDELIN JA EKI JANTUNEN

Kaken ote on vastustamaton...

JUHANNUSTANSSIT 2007
Estradilla Kake Randelin ja Eki Jantunen

Karaokebaarissa oli oikein tungosta.Ylh. vas. Maukka vetää Tähdet tähdet, Armi ja Ulla omalla osuudellaan, Vellu varaa jo seuraavaa ja Henkka sitä peukaloi

MATTI ja TEPPO 26.8.2006

Lähes tuhatpäinen tanssiyleisö kerääntyi näytöslavan eteen odottamaan idoleitaan jo paljon ennen esiintymistä. Kun pojat sitten vetivät ensimmäiset kappaleet, yleisö oli myytyä miestä. Se hurrasi mukana  täysin rinnoin. Mikä on motiivi siihen, että turkulaispoikien vauhti lavalla senkun vain paranee, selvisi viimeisessä kappaleessa,  kun Horizone täräytti "Kaiken takana on nainen".

Karaokessa laulettiin leppoisaan tyyliin. Yläkuvissa dj Vellu pyörittää Tommille Satulinnaa ja Hanna-Mari laulaa Ei kauniinpaa.

MIKKO MÄKELÄINEN 5.8. 2006

Illassa oli sähköä, kun nuori komeaääninen Mikko Mäkeläinen kipusi lauteille. Runsaslukuinen yleisö piti näkemästään. Ja kun vielä tulee tanssittavaa musaa, mikäpä oli olla mukana kesäillan lavatansseissa...

KARAOKESSA
laulettiin oikein tolkusti kesäillan lämmössä ...
Tane voitti yllätyspalkinnon illan villeimmällä esityksellä (alhaalla keskellä)

ANTTI HUOVILAN ILLASSA MENOA...

Lauantaina 27.5. 2006 mentiin tanssilattialla täysillä, kun upeaääninen Antti Huovila ja Sata Kitaraa sai yleisön liikkeelle. Pitkän talven jälkeen onkin syytä irroitella. Myös karaokebaarissa oli tosi hyvä tunnelma ja Vellu joutuikin vaihtamaan levyjä tiuhaan tahtiin...

JA KARAOKEBAARISSA TUNNELMAA...

UUSITUN KARAOKETILAN AVAUS 14.5.2011

Juhlallinen avaus: Nuijamiesten puolesta Lasse Haapamäki avaa uudet tilat (keskellä), vas. karaoke-dj Vellu, oik. Jukka Sarajärvi

KAKE RANDELIN 14.8.2010

KARAOKEKISAN FINAALI 24.7.2010

Voittajat Airi Leskelä ja Vesa Tolonen. Palkonnot kolmelle parhaalle naisten ja miesten sarjaan lahjoitti Oulun Soitin ja Tarvike Oy
Naisten sarjan osanottajia ylh. vas. Katja Väärä (kisan 3.), Satu Marjanen, Kaisa Tuoma, kesk. Heli Louhela (2.), "Kreeta" Leena Hyvönen, Pirjo Rautiainen

LAVAPOP

LavaPop-festareiden ulkolava ja esiintyjien taukotilat valmistuvat ahkerien talkoolaisten voimin hyvää vauhtia Nuijamiesten lavalla. Lauantaina 9.7.2016 kello 18 kaikki on valmista, kun ovet avataan.

Lisätietoja ja kuvia LavaPopista löytyy Nuijamiesten lavan LavaPop -festarit sivulta