LavaPop festari 2016

Nuijamiesten lavan ensimmäinen LavaPop festari on pidetty, kokemukset kerätty sekä saatu festarivierailta palautetta.

Festarivierailta saatu palaute on ollut erittäin myönteistä sekä heti tilaisuuden aikana että nyt tapahtuman jälkeen. Kiitosta on tullut erityisesti esiintyjistä, monipuolisesta ohjelmasta, tapahtuman ”hyvästä fiiliksestä” sekä hyvin toimineista puitteista. Toivomuksia tuli monipuolisemmasta ruoka- ja juomatarjoilusta. Tanssilavaa toivottiin myös ulos ja jos tanssitaan sisällä niin nimekkäitä esiintyjiä myös lavan puolelle.

Järjestäjän vinkkelistä festarit menivät hyvin. Vieraat viihtyivät ja elivät tiiviisti mukana ulkolavan ohjelman mukana. Myös ohjelman kokonaisuus, ulkolava, tanssilava, karaoke sekä disko toimi hyvin. Yleisö käytti ahkerasti erityisesti ulkolavan taukojen aikana tarjolla olevaa muuta ohjelmaa sekä ravintolan palveluja.

Lavan talkooväellä on pitkä kokemus tanssien järjestämisestä, mutta tässä yhteydessä piti opetella monia uusia asioita. Palautteen perusteella hommat kuitenkin saatiin hoidettua hyvin. Tapahtuman esiintyjiltä saatiin kiitosta siitä, että heistä huolehditaan ja he kiittivät myös tapahtuman välitöntä ja hyvää tunnelmaa. Monia yksityiskohtia tullaan kuitenkin muuttamaan ja ”viilaamaan” tulevissa tapahtumissa.

Festari yleisöä oli 900 henkilöä. Puitteet oli valmisteltu siten, että tapahtuma pystytään hyvin hoitamaan vaikka vieraita tulisi 1500. Tällaisen tapahtuman järjestämisessä merkittävin kustannuserä on esiintyjille maksettavat korvaukset. Halusimme tarjota yleisölle monipuolisen valtakunnan huippuartisteista kootun ohjelman. Taloudellinen tulos ei ollut odotusten mukainen, mutta koko tapahtuman osalta tulos on kuitenkin tyydyttävä. Tulevat festarit on harkinnassa.

Keräsimme festarivierailta palautetta paikan päällä ja somessa. Palautetta antaneiden kesken arvottiin yllätyspalkintona lahjakortteja ravintola Sokeri-Jussin Kievarin ruokapöytään. Kiitämme kaikkia palautetta antaneita ja onnittelemme voittajia. Lahjakortit on toimitettu voittajille.

Kuvat: Pirjo Holappa

AJANKOHTAISTA

Festarin valmistelut ovat loppusuoralla, ulkolavan asennettiin keskiviikkona ja se viimeistellään käyttökuntoon lauantaina.

Tämänhetkiset sääennusteet lupaavat viikonlopulle kuurosateita. Nuijamiesten lavan sisätiloihin ja katetuille terasseille mahtuu sadekuurolta suojaan kaikki festarivieraat.

Ulkolavan esityksiä on paras seurata lavan piha-alueella seisten, yleisö pääsee välittömästi lavan eteen. Osa katetuista terasseita sijaitsee myös siten, että niiltä voi seurata ohjelmaa. Ulkolavalla on viisi esiintyjää, esiintyjän vaihtojen aikana ulkolavan ohjelmaa tulee noin puolen tunnit tauot, joiden aikana voi olla myös sisätiloissa. Ota mukaan kertakäyttöinen sadetakki, niitä on myynnissä myös paikan päällä. Sateenvarjojen tuonti alueelle on kielletty, koska ne haittaavat ohjelman seuraamista.

Osta liput ennakkoon Lipputoimisto.fi se nopeuttaa sisääntuloa huvialueelle.
Ennakkomyynti jatkuu lauantaina klo 16.00 asti.

Linja-autokuljetukset lähtevät Oulun linja-autoasemalta klo 17.00, klo 19.00 ja klo 20.30. Linja-autossa maksetaan käteisellä pääsymaksu ja edestakainen kuljetus, autossa saa lipun jolla pääsee sisään suoraan huvialueelle. Lippu+kuljetus 45,00 € ja alle 18 v 35,00 €. Mikäli et ole ostanut matkaa ennakkoon niin varaa se puh 040-584 3147/Aimo.

ESIINTYMISAIKATAULU

Klo  17.30 lipunmyynti alkaa, 02.00 tilaisuus päättyy

        18.00 tanssit, disco ja karaoke alkaa

        ULKOLAVA:

       18.30 - 19.30  Penny Harley

       20.00 - 20.50  Diandra

       21.10 - 22.10  Jukka Poika

       22.40 -  00.00 Tuure Kilpeläinen

       00.20 -  01.20 Tuomas Kauhanen

 

LAVAFESTARI TULEE !

Nuijamiesten lavan 1. festaritapahtuma on nyt tosiasia. Ja vielä kesän parhaaseen aikaa lauantaina 9.7.2016. Voitas hyvällä syyllä kysyä että olisko tämä Suomen monipuolisin festari, koska alueen sisällä tapahtuu monenlaista. Ulkolavalla maamme suosituimpia pop-artisteja Tuure Kilpeläinen, Jukka Poika ja Diandra sekä vauhdikas rap-artisti Tuomas Kauhanen. Tuomaksen kappaleita on ladattu Youtubessa yli 20 miljoonaa kertaa. Tanssilavalla humpataan Hannu Hautaniemen ja Sari Koivikon tahtiin. Karaoke palvelee yleisöä laulajan omine valintoineen, sekä disco Tonin vetämänä. Ravintolat tarjoavat ruokapuolta sekä juomaa useassa paikassa.

 

Oulun Seudun Leader tukee LavaPop festari-hanketta osana Nuijamiesten lavan toiminnan kehittämistä.

 

ENNAKKOLIPUNMYYNTI  www.lipputoimisto.fi sivuilla.
Lippujen hinnat  33 e, alle 18v.  23 e. Lisäksi toimitusmaksu. Liput ovelta 35/25 e. Osta ennakkoon, vältät ruuhkan lippuluukulla!
AM-Tilausmatkan bussikuljetus Oulusta linja-autoasema- Valtatie-Jääli-Kiiminki- Huttukylä- lava.
Lippu+ bussi ennakko-osto  43 e, alle 18v. 33 e. Tarkempi aikataulu yllä ilmoituksessa.

Huom! Bussissa maksuksi käy vain käteinen