Arkisto

Kati Suopanki ja Uno Ridal D-Luokan nelinpelin SM-pronssille Seinäjoella 16.9.2018

Seinäjoella iskettiin D ja E-luokkien SM-mitaleista oikein tosissaan viidenkymmenen pelaajan voimin. Kaksinpeliluokissa Uno Ridal ja Oskari honkavaara selvittivät tiensä jatkoon finaalipäivän 16 joukkoon. Unon tie nousi pystyyn tiukan erin 2-3 päättyneen pelin jälkeen. Oskari selvisi 8 parhaan joukkoon, mutta putosi niukasti 2-3 eikä selvinnyt mitaleille.

Nelinpeleissä pari Kati ja Uno voitti oman alkupoolinsa huikeiden pelien jälkeen. Kvartoissa sattui vastaan Oskari Honkavaara ja savonlinnalainen Petri Mikkonen (LiPi), eli nuijamiehillä oli kolmoisedustus pelissä. Tämä olikin todellinen trilleri, missä pari Kati ja Uno loppujen lopuksi kaatoivat Oskarin ja Petrin erin 3-1. Sunnuntain semifinaali oli valitettavasti peli, jossa kaikki tehtiin pelillisesti oikein, mutta vastustajat Kääriäinen ja Kohvakka (LiPi) olvati tällä kertaa valmiimpia peliin ja veivät voiton 3-0 ja tie loppuotteluun nousi pystyyn.

Saavutuksena kuitenkin SM-pronssia. Onnea mitalisteille


Mitalistien on helppo hymyillä
D-luokan nelinpelin podium
Kati Ja Uno Semifinalin kimpussa
Oskari ja Petri alkupoolin tiimellyksessä

Kati Suopanki voitti SM-kultaa Tampereella 27.1.2018 veteraanien SM-kisoissa sekanelinpeli 40-luokassa yhdessä Mika Sorviston (OPT-86) kanssa. 

Voittajien on helppo hymyillä

Kati Suopanki edusti Suomea maaottelussa Eestiä vastaan

PÖYTÄTENNIS

PÖYTÄTENNIKSESSÄ SM-MITALEITA

Katso lisää pöytätenniksen sivulta

Nuijamiehet mitaleille pöytätenniksen B-luokan Suomenmestaruuskisoissa Koskella 4.11.2018

Pöytätennisjaoston sivuilla tarkempi kuvaus