Sadonkorjuujuhla

Sadonkorjuujuhla 2013
Lavakauden päätyttyä Nuijamiehet on järjestänyt jo yhdeksän vuoden ajan Sadonkorjuujuhlan, johon on kutsuttu lavan sekä urheiluseuran toiminnassa mukana olleet henkilöt. Nyt pidetyn juhlan yhteydessä muistettiin kahta, vuoden aikana menestynyttä seuran urheilijaa. Janne Ukonmaanaho oli 3000 m esteissä Kalevan kisoissa toinen ja Suomi-Ruotsi maaottelussa kolmas. Merja Perätalo voitti keihäänheitossa 17 v sarjassa Suomen mestaruuden ja oli Suomi-Ruotsi maaottelun nuorten sarjassa kolmas. Outi Kokkoniemi ja Keijo Parkkinen luovuttivat urheilijoille huopikkaat, joita talvikauden aikana voi pitää piikkareiden sijasta.
Sadonkorjuujuhlassa esiintyi ylikiiminkiläinen tyttöbändi, johon kuuluvat Ella Ylitalo, Kaisa Jokikokko, Laura Oikarinen ja Suvi-Tuulia Holappa.

Sadonkorjuujuhla 2013

Vuoden palkittuja urheilijoita: Keijo Parkkinen suunnistuksen MM H45 voittaja, Merja Perätalo keihään T14 SM voittaja, Matti Kivelä maastoj. SM joukkue pronssia. Paikalta puuttuivat SM estemestari, maastohopeaa ja joukkuepronssia sekä EM edustaja Janne Ukonmaanaho sekä joukkuemaaston kolmas jäsen Jaakko Leinonen. Palkinnot luovutti seuran vpj Lasse Haapamäki

SADONKORJUUJUHLA 11.9.2010

Illan viihdyttäjät: Hanurissa Ylix-yhtyeen kaksi soittajaa, alh. näytelmävaiheet