Kuvia

Yläkuva: M 3000 m voitti Jaakko Leinonen,joka urakoi niin että oli 100m toinen ja toi viestivoiton Ylikiiminkiin. Tässä vielä lähellä Timo Mäkelä, Jouko Hanhela ja Jorma Puurunen Alakuva: N viestin maalissa ykkösenä Kiimingin Anniina Putkonen, sitten Yli-Iin Heidi Kokko ja Ylikiimingin Merja Perätalo
Ylhäällä N 100 loppuveto, alhaalla N viestin vaihto
Ylhäällä: Merja Perätalo voitti pituushypyn ja lisäksi voitti kuulan, oli 5. 100 m:llä ja ankkuroi viestissä Ylikiimingin kolmanneksi. Alhaalla kuulaa työntää Helena Ollanketo toiseksi
M 70 kuulamiehet vas. Esko Kortti, Esko Takkinen, Eero Eskola, Toivo Pelkonen ja Reino Pelkonen. Eero ja Reino ovat vanhimmat pitäjäottelukävijät jotka aloittivat kisailun jo 1950-luvun alussa. Kuvasta puuttuu Hemmi Jaara (6)
N. 50 vuotta sitten pitäjäotteluurakkansa aloittaneet juoksijat juhlistivat satavuotista kisaa näyttävällä "vanhojen partojen" juhlajuoksulla M45 sarjan 1000 metrillä. Vas. Reino Hiltunen, Sakari Ukonmaanaho, Vilho Hiltunen, Eero Mikkonen, Taisto Tiri, Lauri Meskus ja Toivo Pelkonen. Alhaalla sarjan lähtö ja vanhojen partojen maaliintulo
Ylhäällä lähdössä "partojen" vieressä oikealta sarjan parhaat Jouni Lapinkangas (4), Reijo Isola (voittaja), Asko Perätalo (2), Juhani Ukonmaanaho (3) ja Ari Pyky (5)