Nuijanaiset Venlojen viestissä

18.6.2016

Nuijamiehillä on kaksi naisjoukkuetta mukana Venlojen viestissä.
Suoraa lähetystä viestistä voi seurata Yle Areenassa
http://areena.yle.fi/tv/suorat/yle-fem
Online-tuloksia  voi seurata netissä osoitteessa:
http://www.jukola.com/2016/
Tsemppiä naisille!


Venlojen viesti suunnistettiin tänä vuonna sateessa.  Nuijamiesten ykkösjoukkueen aloittanut Maria Laitinen suunnisti avausosuuden hienosti ja tuli vaihtoon sijalla 236, vaikka matkalla tuli isompi pummikin. Eroa kärkeen 7,1 kilometrin reitillä tuli 8.33. Ruotsin Falköping AIK OK:n Sara Hagström oli avausosuuden nopein. Sirpa Riikola aloitti Nuijamiesten toisen joukkueen hyvin, mutta sitten tuli hieman harmittavasti kuprua. Sipe tuli vaihtoon sijalla 627, mikä on hieno sijoitus, kun mukana kisassa on 1391 joukkuetta.

Toisella osuudella suunnistavat Mirka Haataja ja Roosa Riikola. Mirka tuli 6,7 kilometrin reitiltä vaihtoon hienosti sijalla 212. Venlojen viestin ensikertalainen Roosa suunnisti hienosti toisen osuuden ja tuli vaihtoon sijalla 530.

Kolmannella osuudella viestiä vievät Henna-Maria Riikola ja Annika Uustalo. Henna-Maria suunnisti tasaisen varmasti kuuden kilometrin reitin ja tuli vaihtoon hienosti sijalla 224. Annika suunnisti myös hyvin tullen vaihtoon sijalla 526.

Ankkuriosuudella ykkösjoukkueen viestiä vie Kaisa Laitinen 9,1 kilometrin osuudella. Kakkosjoukkueeseen ei löytynyt etsinnöistä huolimatta suunnistajaa. Koska jonkun nimi piti olla ilmoittautumisessa mukana, on Pirjo ankkuriosuudessa nimena, vaikka hän ei tänä vuonna Venloihin ole ollut lähdössäkään. 
Kaisa suunnisti osuutensa upeasti. Nuijamiesten loppusijoitus oli 173! Upea suoritus kerrassaan :) Onnea!