NUIJAMIESTEN LAVA

Noudatamme viranomaisten asettamia rajoituksia ja ohjeita. Päivitämme tietoja Lavan tanssikesästä 2021 sitä mukaa kun asiat varmistuvat.

Nuijamiesten lavan tanssikesän 2021 ohjelmisto on nyt julkaistu: Ohjelma

Nuijamiesten lavan tanssikesä 2021

 

Pohjois-Pohjanmaalla purettiin koronasta johtuvia rajoituksia 1.6.2021 alkaen. Viranomaiset ovat luvanneet täsmennyksiä ohjeisiin tanssien järjestämisestä ja ravintolatoiminnasta lähipäivinä. Nuijamiesten huvijaosto teki päätöksen järjestää Lavan kesän 2021 avajaistanssit juhannuspäivänä la 26.6. klo 20-01, esiintyjänä Tomi Markkola & Fernet, diskossa "Ysäridisko".  Pääsylippu 18€ (alle 18v 10€,  linja-autokuljetus Oulusta+lippu 30€)

Lopulliset tiedot juhannustansseista täsmentyvät viranomaisilta saatujen ohjeiden jälkeen (mm. sallittu yleisömäärä) ja päätökset järjestelyistä tehdään viimeistään 17.6. Juhannustanssien osalta käytössä on lippujen ennakkovarausmahdollisuus ja lippuvarauksen voi tehdä sähköpostitse: nuijamiestenlava@gmail.com

Koko kesän ohjelma julkaistaan kesäkuun aikana, kunhan saamme tehtyä viimeiset tarkistukset ohjeisiin ja ohjelmistoon.

Nuijamiesten lava on hyötykäytössä, vaikka tanssitoiminta ei ole vielä tälle kesälle päässyt alkamaan. Viime viikolla Ylikiimingin koulun Vesalan yksikön oppilaita vietti yökoulua lavan alueella.

Kevät etenee ja kesän lavatanssikausi lähestyy vauhdilla. Nuijamiesten lavan osalta tulevaa kesää on suunniteltu eteenpäin, haastavasta ja jatkuvasti muuttuvasta korona-tilanteesta huolimatta. Vielä syksyllä suunnitelmissa oli aloittaa tanssikausi toukokuun puolivälissä, mutta tilanne ja rajoitukset ovat tällä hetkellä vielä sellaiset, että Nuijamiesten huvijaosto päätti perua tanssit toukokuun osalta. 

 

Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja noudatamme viranomaisten asettamia rajoituksia. Valmistaudumme avaamaan lavan tanssikauden kesäkuussa heti kun tilanne ja rajoitukset sallivat. Tiedotamme aikataulusta ja esiintyjistä Nuijamiesten kotisivulla, Facebookissa ja Instagramissa sitä mukaa kun asiat varmistuvat. 

 

Toivotaan, että tartuntamäärät laskevat edelleen, rokotukset etenevät vauhdilla ja saamme avata lavan ovet esiintyjille ja yleisölle kesäkuussa!

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.