Nuijamiesten lava

Kuva: Sanna Mäkelä

Nuijamiesten lavan kesäkauden 2024 ohjelmisto on nyt julkaistu ja löytyy täältä.

Heinäkuun hulinat alkaa! Nuijamiesten lavalla yllätysvierailuna Antti Ketosen keikka perjantaina 5.7., huippusuosittuja legendoja (Kake Randelin 6.7., Finnhitsissä 20.7. Eini ja Danny) sekä tanssitaivaan tähtiä (Kari Hirvonen, Keijo Hietikko ja Armi Tenkula). Tarjolla esiintyjiä moneen makuun - TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!
Tulevan tanssikesän valmistelut etenevät. Jos olet kiinnostunut talkootyöstä Nuijamiesten lavalla, ota yhteyttä 22.3. 2024 mennessä sähköpostilla nuijamiestenlava@gmail.com Työvuoroja on tarjolla niin ravintolassa, lipunmyynnissä kuin järjestyksenvalvonnassakin - Tervetuloa mukaan toimintaan!

JAMPPA TUOMINEN - MUSIIKKINÄYTELMÄ

NUIJAMIESTEN LAVALLA:

tiistaina, 16.07.2024 klo 18:00
torstaina, 18.07.2024 klo 15:00

Jamppa Tuominen oli karismaattinen, sympaattinen ja sydämellinen esiintyjä, jolla oli vahva läsnäolo lavalla. Hän loi musiikillaan yhteyden yleisöön. Hänen traaginen kuolemansa vuonna 1998 oli suuri menetys suomalaisille ja musiikkimaailmalle.
Jampan kuolemasta on kulunut yli 25 vuotta ja syntymästä 75 vuotta, mutta Suomen kansalle hän elää. Kuka oli tämä hyväsydäminen ja surusilmäinen mies? Mitä kätkeytyy kulisseihin? Tule ja koe tämä ainutlaatuinen musiikkinäytelmä, joka tuo rakastetun artistin hetkeksi takaisin.

Pääroolissa nähdään persoonallisella ”Jamppa äänellään” laulaja Aki Hietala ja muissa rooleissa loistavat tangokuninkaalliset Pirita Niemenmaa ja Jaska Mäkynen sekä tangoprinssi Kalle Jussila. Säestyksestä vastaa Quattro orkesteri.

Ennakkoliput: alkaen 32 euroa

Lipunmyynti: lippu.fi, R-kioskit  ja ovelta!

Lippu.fi ja R-Kioskin lipunmyyntiin lisätään palvelumaksu.

Ryhmämyynti: onerva.aikio@viihdeohjelmat.fi, p.040-7406354 (min 10 hlö)

Valmistelut tulevan tanssikesän osalta etenevät. Jos olet kiinnostunut talkootyöstä Nuijamiesten lavalla, lähetä sähköposti nuijamiestenlava@gmail.com Työvuoroja on tarjolla niin ravintolassa, lipunmyynnissä kuin järjestyksenvalvonnassakin.

Kuvan maalannut Anna Tornio.