Nuijamiesten lava

Lavatanssikesä 2023 on Nuijamiesten lavan osalta takana. *Lämmin kiitos yleisölle, esiintyjille, talkooväelle ja yhteistyökumppaneille - onnistunut tanssikesä on yhteistyön tulos!*

Tulevan kesän suunnittelu on jo hyvällä alulla ja olisimme kiitollisia kuluneen kesän palautteesta, olipa ne sitten risuja, ruusuja tai kehittämisideoita. Palautetta voi jättää oheisen linkin kyselyyn vastaamalla (mielellään syyskuun loppuun mennessä) https://forms.gle/ar2VE3tnmmPMEmHh9  tai sähköpostilla nuijamiestenlava@gmail.com Linkki löytyy Instagramissa myös biosta.

Nuijamiesten lavan kesäkauden 2023 ohjelmisto on nyt julkaistu ja löytyy täältä.

Valmistelut tulevan tanssikesän osalta etenevät. Jos olet kiinnostunut talkootyöstä Nuijamiesten lavalla, lähetä sähköposti nuijamiestenlava@gmail.com Työvuoroja on tarjolla niin ravintolassa, lipunmyynnissä kuin järjestyksenvalvonnassakin.

Kuvan maalannut Anna Tornio.

Ylikiimingin  Nuijamiesten huvijaosto on pitänyt syyskokouksensa lokakuussa ja käynyt läpi menneen kesän sekä aloittanut tulevan kesän suunnittelun. Kiitokset asiakkaille, esiintyjille ja talkooväelle tanssikesästä 2022 Nuijamiesten lavalla!

Kiitokset myös kaikesta saamastamme palautteesta. Lavan toimintaa pyöritetään ja kehitetään yleisön eli kaikkien teidän viihtymistä varten. Palautteessa toivottiin erityisesti parannusta ilmanvaihtoon ja ruuhkailtojen lipunmyyntiin. Ilmastointiasia on selvittelyn alla ja ennakoituina ruuhkailtoina lipunmyyntipisteitä tullaan lisäämään, kuten myös ravintolan palveluja pyrimme tehostamaan.

Olemme tyytyväisiä menneeseen tanssikesään kokonaisuutena: hyväntuulisia asiakkaita ja talkoolaisia löytyi, muutamina iltoina jopa reilusti yli odotusten. Myös diskopuolella oli piristymisen merkkejä. Ylikiimingin Nuijamiesten 100 v juhlatanssit, esiintyjinä Matti & Teppo ja Horzone sekä Rojal, keräsi kesän ennätysyleisön, yli 1700 myytyä lippua! Toisaalta muutamina "perinteisinä" tanssi-iltoina yleisömäärä jäi selvästi odotettua alhaisemmaksi. Tästä huolimatta tulevallekin kesälle on varattuna Suomen parhaimmistoa. Kesän 2023 ohjelma julkaistaan huhtikuulla, kun esiintyjien kirjalliset sopimukset on allekirjoitettu.