Seuraottelu

NUIJAMIEHET TIUKAN OTTELUN VOITTAJA

Kolmen seuran perinteinen seuraottelu oli loppuun asti tiukka ja tasainen. Nuorten sarjojen jälkeen Kiimingin Urheilijat ja Yli-Iin Naseva olivat niskan päällä, mutta lopussa hiihdetyt ikämiessarjat nostivat Nuijamiehet kärkeen. Eroa KiimU:hin tuli ainoastaan 7 pistettä. Naseva puolestaan hävisi hopean 6 pisteellä. Miesten pääsarjassa juoksija Janne Ukonmaanahon suksi kulki vauhdikkaimmin, Pauli Turtinen jäi 7 sekuntia. Naisissa Marja Kääriä päihitti Riikka Turtisen. Tämä 2006 vuoden kilpailu hiihdettiin mukavassa parin asteen pakkassäässä.

Janne Ukonmaanaho voitti miesten sarjan

Naisten ykkönen Marja Kääriä Kuva: Pirjo Holappa
M18 sarjan voittaja Matti Perätalon hurja vauhti olisi riittänyt yleisen sarjan kolmoseksi.
Nuijamiesten hiihtojaoston puheenjohtaja Asko Perätalo voitti M40-sarjan
Mikko Hiltunen M50-sarjan kakkonen
Sakari Ukonmaanaho M60- sarjan voittaja. Aiemmin Rovaniemen SM- hiihdoista tuli viides sija.