Juhlatanssit la 23.7.

YNM 100 v juhlatansseja vietettiin parhaassa mahdollisessa säässä la 23.7. Hyväntuulista juhlaväkeä oli saapunut paikalle runsaasti, yli järjestäjien omien odotustenkin. 

Juhlaillan alussa oli hienoisia ongelmia sähköjen kanssa ja näin ollen Radio Pookin suora lähetys pääsi alkamaan myöhässä - mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan! 

Illan yhtyeet Rojal ja Horizone soittivat laadukasta ja monipuolista tanssimusiikkia, nauttipa siitä sitten kuunnellen tai tanssien. Diskon puolella DJ Aatu viihdytti yleisöä Ysäridiskon merkeissä ja karaokessa pääsi yleisökin laulamaan Heikki Saarelan organisoimana.

Ylikiimingin musiikkiyhdistyksen lättykahvila palveli koko illan ja hilavitkuttimen heittokilpailuunkin riitti osallistujia noin sata. Kilpailun hopea jouduttiin ratkaisemaan uusintakierroksella. Tulokset: 1. Heimo Kokko 100 pistettä 2. Eino Kokko 90 pistettä 3. Pekka Hiltunen 90 pistettä.

Nuijat ja muijat -tanssiryhmä esitti kaksi kertaa illan aikana potpurin tanssilajeista ja tanssimusiikista vuosikymmenten varrelta. Esityksen koreografian oli tehnyt Päivi Mettovaara ja tanssiryhmässä esiintyivät lavatanssiharrastajat Sari, Riitta, Jorma ja Markku. (katso video tanssiesityksestä)

Klo 22.00 illan pääesiintyjät Matti ja Teppo nousivat lavalle ja nostattivat tunnelman kattoon: vauhti todellakin kiihtyi! Kaksi huikeaa settiä vanhoja ja uusia tempasi juhlayleisön mukaansa. (Katso video.)

Kaiken kaikkiaan YNM 100 v juhlailta oli onnistunut kokonaisuus ja osoitti jälleen kerran kuinka upeaa talkooväkeä meillä on seurassa. Suurkiitokset kaikille talkoissa ja yleisössä paikalla ollelille!