2021-2022Syksy meni hienosti Nuijamiesten lentopallotoiminnan osalta ja olemme saaneet junioreiden lentopallotoimintaan paljon uusia harrastajia ja pelaajien taidot ovat kehittyneet. Lasten ja nuorten lentopallossa hankimme saliin kolmannen verkonkin, jotta saamme harjoituksissa nuorille riittävästi pallokosketuksia. Parhaimmillaan perjantaina harjoituksissa on käynyt kolmisenkymmentä nuorta. Tällaisen positiivisen ongelman kanssa onneksi pärjäämme 😊 Aikuisten joukkueetkin ovat päässeet harjoittelemaan ja pelaamaan ottelut otteluohjelman mukaisesti. Ylikiimingin Nuijamiehet on liittynyt laajentuneella lentopallojaoston toiminnalla lentopalloliiton jäsenseuraksi.  Valmentajina lasten toiminnassa ovat toimineet Pekka ja Heikki Vimpari, Ilkka Madetoja ja Ilmo Kemppainen.

Kevään 2022 osalta osallistumme E-seka ja D-poikien joukkueilla alueelliseen tiikerisarjaan. Ensimmäiset turnaukset näillä uusilla joukkueilla on jo nyt tammikuussa. Lisäksi järjestämme uutena seurana myös molemmilla joukkueilla kaksi kotiturnausta kevään aikana Harjunkaaren lentopallopyhätössä 26.2. (D-ikäiset) ja 19.3(E-ikäiset). Tervetuloa seuraamaan pelejä paikanpäälle, mikäli rajoitukset ja viranomaismääräykset sen sallivat. C-ikäisten ja sitä vanhempien kohdalla (kuvassa) ei valitettavasti ole tarjolla virallista sarjaa, johon meidän kannattaisi nyt keväällä osallistua, mutta pyrimme järjestämään harjoituspelejä alueen joukkueiden kanssa mahdollisimman paljon ja lisäksi osallistumme loppukeväästä Oulun koulujen väliseen turnaukseen koulun joukkueella. Kaikkien näiden turnausten ja harjoituspelien lisäksi osallistumme kesällä PowerCup-turnaukseen (www.powercup.fi) Kauhavalla mahdollisimman monella joukkueella.

Olemme saaneet uudet hienot peliasut joukkueille ja kaikkien pelaajien asut rahoitettiin sponsoreiden tuella. Sponsoreitamme ovat: Kiviharjun Sora, Sähkö Artpe, Rekka-Pekka, Mammuttihirsi, Veljekset Holtinkoski, Pekka Inkala ja Mielikuvia. Erityiskiitos näille yrityksille ja yrittäjille. Hieno juttu, että paikalliset yritykset mahdollistivat peliasutilauksen ja tukevat näin lentopallotoimintaamme.

Aikuisten lentopallotoiminnan osalta korona hieman sekoitti harjoitus- ja pelitoimintaa joulun molemmin puolin, mutta toivotaan että sarjat saadaan pelattua loppuun nyt keväällä. Molemmat aikuisten joukkueet pelaavat alueen paikallissarjaa ja syksyllä pelattujen pelien perusteella miesten joukkue on tällä hetkellä sarjassa toisella sijalla ja naisten joukkue sarjataulukossa 8. sijalla.

Alla vielä tarkemmin Nuijamiesten junioreiden harjoitusvuorot.

Maanantaisin: 3.-4. -luokkalaiset Vesalan koulu klo 17:00-18:00.

Keskiviikkoisin: 5.-9.-luokkalaiset Harjunkaari klo 18:00-19:30.

Perjantaisin: 3.4. -luokkalaiset (1 lohko) ja 5.-9.luokkalaiset (2 lohkoa) Harjunkaari klo 16:30-18:00.

Uudet pelaajat ja toimijat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Lisätietoja toiminnasta saa valmentajilta/joukkueiden yhteyshenkilöiltä. Yhteystiedot listattuna alla.

·       Pekka Vimpari 0440544330

·       Heikki Vimpari 0408291230

·       Ilkka Madetoja 0404851472

·       Ilmo Kemppainen 0400584412

·       Merja Hiltunen (Naiset) 0449852775