PÖYTÄTENNIS

Harjoitusajat Harjunkaaressa kausi 21-22

tiistai klo 18.00-19.30 (juniorit) 

perjantai klo 19.30-21.00

B- ja C-luokkien suomenmestaruuksista kisailtiin Koskella 4.11.2018

Oulun korkeudelta oli kolmesta joukkueesta edustajia viitisentoista kappaletta edustamassa pohjoista voimaa B- ja C-luokkien Suomensmestaruuskilpailuissa. Otsikkolinkki vie SPTL:n viralliselle sivulle, jossa pöytätennisliiton puheenjohtaja Esko Heikkisen lyhyt raportti kisoista.

Nuijamiehistä oli kisoissa mukana Uno Ridal ja Janne Annunen.

Sekä lauantain että sunnuntaipäivän otteluista on videosyötä, missä näkyy mm. Nuijamiesten Janne Annusen sunnuntaipäivän ensimmäinen B-luokan jatko-ottelu YPTS:n Janne Heikkilää vastaan (0:17 kohdalta) sekä B-luokan nelinpelifinaali (6:02). Mainittakoon, että Annunen uusi viime vuotisen B-nelinpelisuomenmestaruuden. joka silloin tuli yhdessä OPT-86:n Tommi Laineen kanssa.
B-nelinpelin mitalistit: Kultaa YNM:n Janne Annusen & OPT-86:n Seppo Hiltunen. SM-hopealle iski isäntäseuran (KoKa) pari Janne Relander & Esa Kanasuo ja pronssit laitettiin Ylivieskan Pekka Korvan ja Janne Heikkilän sekä Mika ja Heikki Kettusen (PT Helsinki ja PT-2000) kaulaan.
B-luokan SM-pronssia kokeneelle kaksikolle Roger Söderberg BF-78 ja Janne Annunen YNM, joilla oli jo kiire kotimatkalle
B-luokan ensimmäisen jatko-ottelun tiimellyksessä Annunen (YNM) ja Heikkilä (YPTS)

Kati Suopanki Suomen joukkueessa maaottelussa Eestiä vastaan Tallinnassa 2017

Kati sai kutsun pelata maaottelu Eestiä vastaan tänä vuonna. Tämä on harvinaista herkkua sinänsä, koska maajoukkueeseen kutsutaan, ei ilmoittauduta niinkuin yleensä kilpailuihin. 

Maaottelu oli elokuun loppupuolella Tallinnassa. Sali on loistava pelattava, joskin todella kuuma. Maaottelu pelataan joukkueittain ja kääntyi täpärästi Suomen voitoksi.

Ikäluokittain pelataan kaikki kaikkia vastaan naisten ja miesten osalta erikseen ja yhteenlasketut voitot ratkaisevat tuoksen. Naisten sarjassa pelasi mm. entinen maailmanmestari. Miesten sarjassa em ja mm-mitalisteja. OPT-86 sai myös Mika Sorviston edustajaksi ja hän toi ratkaisevan maajoukkuevoiton viimeisessä pelissään. Eli sangen tiukka kisa kaiken kaikkiaan.

Veteraanijoukkueemme esittelyssä Tallinnassa
Alkulämmittelyssä
Pallotuntuman hakua vieraassa salissa. Ilma oli todella kuuma ja kostea. Valot, lattia ja pöydät erinomaiset.
Kisat vielä päälle..

Kati Suopanki ja Uno Ridal D-Luokan nelinpelin SM-pronssille Seinäjoella 16.9.2018

Lisää aiheesta pöytätenniksen sivulla